De winkel

Altena Altena De sfeervolle winkel van JAAS Woon en Kado is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Rosmalen. Ben je op zoek naar woonaccessoires, kado artikelen, speelgoed, kindertassen, dameskleding, tassen en sieraden, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De leukste kadowinkel van Rosmalen

seznamování ostroměř seznamování ostroměř Wij zijn 2 schoonzussen die jaren lang samen fantaseerden over een eigen winkel. Toen er een mooi sfeervol pand midden in het centrum van Rosmalen vrij kwam, hebben wij ons geen moment bedacht en zijn onze ideeën gaan uitwerken.

neurontin 600mg neurontin 600mg In september 2012 kwam onze droom uit met de opening van JAAS Woon en Kado en was Rosmalen een leuke winkel met woonaccessoires, kado artikelen, speelgoed, kindertassen, dameskleding, tassen en sieraden rijker.

http://telemed-initiative.de/3929-dtde41486-chat-free-online-no-registration.html http://telemed-initiative.de/3929-dtde41486-chat-free-online-no-registration.html Nog eens 4 jaar later groeiden we letterlijk uit ons oude knusse pandje. We kwamen gewoon te veel leuke originele kado’s en artikelen tegen die we onze klanten niet willen onthouden. Sinds september 2016 is de winkel gevestigd aan de Dorpsstraat 43 in het centrum van Rosmalen.

Adres

Je kunt ons vinden aan Dorpsstraat 43 in Rosmalen. Je kunt op verschillende plekken in het centrum parkeren, allemaal op loopafstand van onze winkel. Vergeet je parkeerkaart niet! In de blauwe zones kun je met een parkeerschijf gratis parkeren voor maximaal 2 uur. 

 

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag t/m donderdag van 09.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag is het koopavond en zijn we geopend van 09.30 tot 20.00 uur. Zaterdag is de winkel open van 09.30 tot 17.00 uur.