Het is zomer in Nederland, tijd om van de rust te gaan genieten. Tijd om met je gezin door te brengen, op vakantie te gaan, leuke uitstapjes te maken, heerlijk eten en lange gezellige zomeravonden. Ben je nog op zoek naar leuke cadeaus voor de vakantie en zomer? We zijn nog geopend t/m 23 juli 2019. Kom je gezellig nog even langs in de winkel? Lees hier nog even wat zomer tips uit Rosmalen…

 

Cadeaus voor de zomer en gezellige BBQ-tijd

Het is echt zomer als we de BBQ weer kunnen aanzetten, gezellig met vrienden bij elkaar in de tuin. Gezellige lange zomeravonden met elkaar. Bij Jaas Woon & Kado staan hiervoor weer leuke cadeaus en zomer producten klaar. Kom in de winkel de leuke Salt Tea Rub van Tea Netherlands bekijken.

Maak daarbij je vakantie outfit compleet met een koeltas, strandtas voor een dagje strand. Met deze tassen wil jij deze zomer zeker gezien worden. Ben je nog op zoek naar mooie enkelbandjes en zomerse sieraden van bijvoorbeeld Label Kiki? Kom de collectie in de winkel bekijken, wij worden hier zelf erg blij van.

Speciaal voor de kinderen; speelgoed van Quut

Voor kinderen hebben we het speelgoed van Quut in de winkel op voorraad. Speciaal om mee te nemen tijdens je vakantie. Het traditionele speelgoed, speciaal in een nieuw jasje met mooi design in vrolijke kleuren. Geen teleurstelling met kapot speelgoed aan het einde van de vakantie, want alle producten zijn duurzaam. Dit speelgoed is gemaakt van polypropyleen en is recyclebaar; ideaal!

 

Zomervakantie van 23 juli t/m 8 augustus 2019

Zelf gaan we ook genieten van de vakantie vanaf 23 juli, dan is de winkel gesloten. Maar vanaf  9 augustus zijn we er weer met een nieuwe nieuwsbrief, inspiratie blogs en veel nieuws op Facebook en Instagram. Lees hier alles over de ‘Back to School’ collectie na onze vakantie. Kom dus nog even langs in onze winkel, we zien je graag. Voor nu wensen we je een hele fijne vakantie en zomer!

 

Lieve groetjes uit Rosmalen,
Astrid & Jacqueline