Rosmalen Avenue komt er weer aan! Zoals elk jaar weer een feestje op de Driesprong in Rosmalen; van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april. Een weekend met een divers programma, wat een bezoek aan Rosmalen zeker de moeite waard maakt. Met veel gezelligheid, alles staat in het thema voorjaar en mode met muziek. Wij vinden het leuk om u meer te vertellen over dit gezellige weekend, met extra informatie wat er allemaal te beleven valt!

Camping de Driesprong in Rosmalen

Lekker Origineel opent vrijdag 12 april om 20.00 uur de slagboom van ‘Camping de Driesprong’. Trek je camping smoking maar alvast uit de kast en nodig al je vrienden uit! Het recreatie team heeft er zin in en staat al te trappelen om te beginnen. Wie het eerst binnen is mag het mooiste plekje uitzoeken, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. De entree is gratis. Op zaterdag 13 april vindt er een stuntverkoop plaats in de tent op de Driesprong door de ondernemers in Rosmalen. In de avond gaan we gezellig verder met een optreden van de band Broadway Live en DJ Raoul DaLuxe. Wil je alvast luisteren, check hier de promo van Broadway. Het gaat een gezellig weekend worden bij Rosmalen Avenue.

Na een swingende gezellige avond op de Driesprong wordt er op zondag 14 april een doorlopende modeshow georganiseerd door de ondernemers uit Rosmalen. De winkels zijn op zondag geopend vanaf 12.00 uur en de modeshow start daarna om 13.00 uur.

 

JAAS Woon & Kado

Natuurlijk zijn wij ook dit weekend van de partij! Op zaterdag zullen wij in onze partytent heel veel artikelen voor een hele leuke prijs aanbieden!! Dit mag u niet missen; dus sla je slag!!!

Zondag zijn wij natuurlijk ook open en kom zeker even gezellig binnenlopen in de winkel. Bekijk onze nieuwe voorjaarscollectie kleding, sieraden en woonaccessoires. Maar ook leuke cadeaus voor kinderen, en de nieuwe collectie rugtassen.

Een weekend wat zeker de moeite waard is om hierbij aanwezig te zijn. Met het zonnetje erbij, zal het zeker een feestje gaan worden. Bekijk alvast onze nieuwe collecties en we zien je graag in onze winkel. Komt u ook langs tijdens Rosmalen Avenue?