Ken jij iemand die het net iets te druk heeft? Door een verhuizing, een nieuwe baan of een pasgeboren baby? De tijd van de eindexamens, in een periode van veel extra stress? Wij hebben het geschenk met een knipoog in de winkel, dé No Stress Fles!

Geef hem of haar dan deze fles cadeau, het is van de makers van De Kletspot dus met een gezellige inhoud. Dit is namelijk het ideale geschenk voor mensen die het nu net iets te druk hebben, met weinig tijd voor echte ontspanning. Een multi-inzetbaar cadeau dus, voor een relaxter leven. Een compleet verrassend cadeau, met een leuke inhoud.

De inhoud van de No Stress Fles

In de fles zijn veel leuke tips te vinden die je helpen met een relaxter leven. Met daarbij kletsvragen om jouw toekomstige stress vrije leven echt bespreekbaar te maken. De examens zijn weer van start gegaan, dus het ideale cadeau in tijd van examens:

In de No stress-fles vind je de volgende artikelen:

  • 30 ‘tips en tricks’ die je helpen met een relaxter leven.
  • 30 kletsvragen om jouw stressvrije leven bespreekbaar te maken
  • Bewaarkaartjes met passende quotes
  • Reageerbuisje met Chillpills
  • Decoratief lampje met schakelaar als lichttherapie
  • Noppenfolie als anti-stress kit

Een geschenk met een knipoog

Kom gezellig naar de winkel om dit originele geschenk met een knipoog te bekijken. De transparante fles heeft een bodem die af schroefbaar is. Ideaal ook weer voor hergebruik, zo kan je de fles ook weer aan een vriendin doorgeven. Want alle tips en leuke bewaarkaartjes kan je blijven gebruiken. Het ideale geschenk om te geven in de periode van een examen, of juist bij een verhuizing. Het zal je zeker een relaxter leven gaan geven, probeer het eens!