Het is weer tijd voor fijne herfst inspiratie, kom je in de winkel de nieuwe cadeaus bekijken? Het is donkerder buiten, kaarsjes aan, we maken het huis weer gezellig met nieuwe accessoires. In de winkel geven we je graag weer nieuwe cadeau ideeën voor deze warme maanden. We richten ons alvast op de feestdagen en leuke activiteiten in Rosmalen.

 

Najaarscollectie van Zuss

Hallo mooie herfst en komende winter, stiekem vinden we het heel gezellig met jou. Tijdens de koude dagen is er genoeg om buiten van te genieten. Juist op de koude dagen, heeft Zusss haar nieuwe collectie geïnspireerd. Proef de ruige natuur in deze collectie. Kom de lange en korte warme vesten in de winkel bekijken. Met leuke nieuwe accessoires als sjaals en sieraden van diverse merken. Met deze foto’s geven we je alvast fijne inspiratie uit onze winkel. Kom je gezellig kijken naar deze mooie herfstkleuren? Combineer dit met nieuwe tassen uit de mooie collectie van Zusss.

Zet in je agenda: Intocht Sinterklaas en Black Friday

Leuke datum om alvast in je agenda te plaatsen; op zondag 24 november is de intocht van Sinterklaas. Dan is het gezellig in ons dorp en de winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur. De Sint verwachten we rond 14.00 uur op het plein. Maak er een leuke middag van samen met de kinderen.

Nog een datum om goed te onthouden is 29 november, dan is het Black Friday. Er is een Late Night Shoppen waarbij de meeste winkels open zijn tot 21.00 uur met leuke acties in diverse winkels! 

 

Volg ons via social media

Via Facebook brengen we je snel op de hoogte van de nieuwe producten in de winkel. Leuke nieuwtjes en events in Rosmalen, maar ook een gezellig kijkje achter de schermen. Leuke winacties, blijf zo als eerste op de hoogte van de nieuwe woonaccessoires, wonen en sieraden, dameskleding, tassen en zoveel meer. Met al meer dan 2100 volgers, wat leuk. Volg je ons ook al op Instagram, superleuk! 

Kom langs in de winkel, we zien je snel!
Astrid & Jacqueline