Als het aan dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid plastic afval blijven verminderen. Maar ook waar iedereen, dicht bij en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater. Om te zorgen dat we in de toekomst ook echt hier aan werken, blijft Dopper ons inspireren om zelf de eerste verandering in gang te zetten. Want met deze productlijn van Dopper verkopen wij ook duurzame design flessen voor drinkwater. Dit geeft toegang tot het vergroten van veilig drinkwater over heel de wereld. Een prachtige gedachte, weg met al dat plastic. Wij zeggen hallo tegen de prachtige collectie van de trendy Dopper drinkflessen.

 

Veilig drinkwater over heel de wereld

Wat een mooie gedachte, er zijn zoveel redenen om hier bewust mee bezig te zijn. Wij vinden dit een goede start, daarom gebruiken we zelf ook elke dag de Dopper drinkflessen. En zo is de Dopper een aantal jaren geleden geboren uit frustratie over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen. En zo werd snel het idee voor een herbruikbare drinkfles ontworpen. De materialen zijn speciaal gekozen omdat ze 100% recyclebaar en vrij zijn van schadelijke stoffen. En zeg nou zelf, de Dopper heeft een uniek design als duurzaam product.

 

Design waterfles; duurzaam, handig en mooi

De dopper is als duurzaam product, een Dutch Design. Door de lichte materialen ideaal mee te nemen met een inhoud van 450ml. De Dopper past ideaal in je tas, sportbag en is ideaal voor een dagje weg om altijd dichtbij je te hebben. Ook bij Jaas, Woon & Kado is de Dopper in diverse kleuren verkrijgbaar. Wegwerpflesjes heb je vanaf nu niet meer nodig, je bespaart hiermee heel veel afval. De Dopper is makkelijk af te wassen en zeker ook 100% vaatwasbestendig. Met een Nederlands design, ontworpen voor Rinke van Remortel.

 

Nieuw in de winkel; dé Limited Edition

Wij worden altijd weer vrolijk van de nieuwe kleuren, maar het nieuwe groen is een prachtige vernieuwde kleur. Kom ze snel in de winkel bekijken, het is namelijk een Limited Edition. Heb jij al je eigen Dopper? Ze zijn ideaal voor de vakantie en onderweg. Maar wist je dat ze ook steeds meer door kinderen worden gebruikt voor het nieuwe schooljaar?

Leer je kinderen op deze manier nog bewuster met plastic omgaan, ga voor de waterfles met een verhaal! Geen wegwerpflessen meer nodig, en deze drinkflessen zijn helemaal hip voor school. Maar ook ideaal mee naar je werk, voor water en eventueel voor warme dranken.

 

Dopper Limited edition bij JAAS Woon en Kado