De vakantie is weer bijna voorbij, we kijken alweer vooruit op het nieuwe schooljaar. Hier lees je alles over onze ‘Back to School’ collectie bij JAAS Woon & Kado. We hebben zoveel leuks voor je klaarstaan, zoals de nieuwe hippe tassencollectie van het merk Zebra Trends. Shop er ook een leuke Dopper bij, ze zijn zo populair ook op de basisscholen in Rosmalen. Het schooljaar mag weer van start gaan, met zoveel leuks wat er bij ons in de winkel staat. Kom je gezellig een kijkje nemen?

 

Tassen collectie van Zebra Trends

Ben je op zoek naar een leuke schooltas voor je zoon of dochter? Kom de nieuwe tassen van Zebra Trends bekijken, wat zijn ze weer leuk! Voor de stoere jongens en lieve meisjes. De tassen zijn ook ideaal voor naar de zwemles, gymles en voor de dagelijks lunch. Wij worden er in ieder geval weer heel blij van. Wat een leuke prints weer voor de 2019/2020 collectie; veel kleur en hip en trendy!

Alles voor een gezonde lunch

Wij als ouders, willen onze kinderen een gezonde en verantwoorde lunch mee naar school geven. Met de leuke backpacks, coolbags en lunch-/snackboxes kan je de leukste combi’s zelf samenstellen. Met leuke thema’s als de ruimte, dieren en alles roze is er voor jongens en meisjes een ruim assortiment. Met nog meer bakjes en bekers in de leukste kleuren, krijg je zin in het nieuwe schooljaar. Met de merken van A Little Lovely Company en Sass en Belle.

 

Vintage is de trendy stijl

Met zoveel leuke accessoires kan het nieuwe schooljaar weer van start gaan. Is het voor een verjaardag, dan maken wij er graag een leuk cadeautje van. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe producten? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief, voor nog meer fijne inspiratie vanuit Rosmalen. En ook zijn er weer nieuwe Doppers verkrijgbaar, kom de nieuwe kleuren in de winkel bekijken. Gezellig je hier weer te zien en te spreken, tot snel!

Voor een nieuw leuk schooljaar,
Groetjes Astrid & Jacqueline